søndag 18. oktober 2020

littkrs.no S01E06: Tine-Jarmila Sir intervjuer Joakim KjørsvikTine-Jarmila Sir debuterte med romanen Jeg tror bestemor lå med Frank Zappa i 2014. Hun har siden utgitt de kritikerroste diktsamlingene Hvis og Om.

Joakim Kjørsvik debuterte med novellesamlingen Åpenbart ingen nabo i 2007. Han har siden utgitt prosabøkene I fjor var en lang natt og Folk jeg husker. I 2019 utkom hans første diktsamling Min døde hund til strålende kritikker. I høst mottok han Stig Sæterbakkens minnepris.
I denne episoden av littkrs.no intervjuer Tine-Jarmila Joakim, og de snakker om å skrive på ei diktsamling vs. en roman. Joakim tipser om en god skriveøvelse og de snakker om de økonomiske fordelene med å vinne en litteraturpris.
Episoden kan høres på våre hjemmesider littkrs.no eller på din foretrukne podkast-plattform, og den er tilgjengelig et år fra publiseringsdato.
Podkasten littkrs.no er produsert av Litteraturhuset i Kristiansand og gitt ut med støtte fra stiftelsen Cultiva, Agder fylkeskommune og Fritt Ord.