søndag 11. oktober 2020

littkrs.no S01E05: Utdrag fra samtalen mellom Kathleen Rani Hagen og Sofia Lersol LundKathleen Rani Hagen er romanforfatter og debuterte med "Grunnleggende plantediversitet" på Oktober forlag i 2018. Sofia Lersol Lund er manusforfatter og har skrevet manus for filmer, og serier som "Twin" og "Heimebane". I denne episoden av littkrs.no snakker de om forskjeller og likheter mellom å jobbe som manusforfatter og skjønnlitterær forfatter. De snakker om hvorfor det er lurt å balansere flere prosjekter samtidig, og om hva som skjer med et manus når virkelige hendelser gjør inngrep på litteraturen Kathleen skriver.

Episoden er tilgjengelig et år fra publiseringsdato og kan høres her på våre hjemmesider eller fra din foretrukne podkast-plattform.
Podkasten littkrs.no er produsert av Atle Håland for Litteraturhuset i Kristiansand, og gitt ut med støtte fra stiftelsen Cultiva, Agder fylkeskommune og Fritt Ord.

PS: Bildet er fra da Kathleen (til høyre) og Sofia var på vei hjem etter innspillingen og da vår produsent kom på at han måtte ha et bilde til promo.